Αθανασάκος Γεώργιος

Ο Γεώργιος  Αθανασάκος είναι καθηγητής Οικονομικών στο Ivey Business School, Western University. Είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος στο Ben Graham Centre for Value Investing. Έχει διατελέσει καθηγητής στο York University  και στο Wilfrid Laurier University, όπου και ίδρυσε το Laurier’s Financial Planning Program.  Για αρκετά χρόνια κατείχε ερευνητικές θέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα και σε εταιρείες  παροχής  χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Κατέχει πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς και MA, MBA και PhD στον τομέα των Οικονομικών από το York University.

Το Συμβούλιο Προτύπων Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού ( Financial Planning Standards Council) έχει απονείμει στον  Δρ. Αθανασάκο τον τιμητικό τίτλο μέλους του FPSCTM για την εξαιρετική συμβολή του στην προώθηση της αποστολής του FPSC και στην προώθηση του επαγγέλματος του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού. Έχει διακριθεί ανάμεσα στους  κορυφαίους δέκα ερευνητές του Καναδά, ύστερα από έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Financial Management και ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους καθηγητές στον Καναδά σύμφωνα με την Globe and Mail.

Έχει αναρίθμητες δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά και μη περιοδικά ορισμένα εκ των οποίων είναι: Journal of  Banking and Finance, Applied Financial Economics, The Globe and Mail.

Designed by NetSense

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.